Társadalombiztosítási ügyintéző

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak,akik szívesen dolgoznának e szakmában, vagy maguk, vállalkozásuk érdekében szeretnének az egészségbiztosítási, a nyugdíjellátási és a családtámogatási területen naprakész ismeretekkel rendelkezni. A rész-szakképesítés mindössze két és fél hónap alatt megszerezhető.
tarsadalombiztositasi-ugyintezo.jpg

A képzés OKJ azonosítója:

51 344 02

A képzési program nyilvántartásba-vételi száma:

E-000548/2014/A012 

A képzés szintje:

felső középfokú rész-szakképesítés

A képzés összóraszáma:

120 tanóra

A jelentkezés feltétele:

érettségi végzettség

Kinek ajánljuk ezt a képzést?

Mindazoknak, akik szívesen dolgoznának e szakmában, vagy maguk, vállalkozásuk érdekében szeretnék megismerni a bérügyintézésre vonatkozó jogszabályokat. A rész-szakképesítés mindössze két és fél hónap alatt megszerezhető.

Jellemzően milyen munkakörök tölthetők be a szakképesítés birtokában?

Pénzügyi asszisztens, Társadalombiztosítási ügyintéző, hatósági, Analitikus könyvelő, Társadalombiztosítási ügyintéző, vállalati, Bérszámfejtő

Milyen feladatokat lát el egy Társadalombiztosítási ügyintéző?

A társadalombiztosítási ügyintéző a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti, például a biztosítottak társadalombiztosítási lapjait, nyilvántartja a kifizetett ellátásokat, adatokat, igazolásokat küld az illetékes társadalombiztosítási szerveknek. Ellátja a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodási feladatokat a nyilvántartások vezetésével összhangban.

Milyen továbblépési lehetőségek kínálkoznak a rész-szakképesítés megszerzése után?

A társadalombiztosítási ügyintéző képzés elvégzése után a bérügyintéző végzettség egyetlen modul elvégzése után, alig 2 hónap alatt teljesíthető.

Követelménymodulok:

  • 10154-16 Munkaerő-gazdálkodás
  • 10155-16 Társadalombiztosítási szakfeladatok ellátása

Vizsgagarancia

Képzéseinken abban az esetben nyújtunk vizsgagaranciát, ha a képzett hiányzásainak száma nem haladja meg az összóraszám 5%-t százalékát, és modulzáró vizsgáin legalább négyes eredményt ér el. Ebben az esetben, ha nem sikerül az OKj-s szakképesítés megszerzése az első alkalommal , az iskola állja az intézményünk által szervezett következő vizsga díját,valamint a képzett jogosult ingyenesen látogatni a konzultációs órákat.

Következő tanfolyamunk részletei

Következő tanfolyamunk indulása 2017. közepétől

Képzésünket a megfelelő jelentkezési létszám alapján tudjuk indítani.

Kérjük, megfelelő körültekintéssel töltse ki a jelentkezési lapot! Adatait az intézmény kizárólag belső célra használja fel, azok harmadik félnek nem kerülnek kiadásra.

Please tell us how big is your company.
Please type your full name.
Invalid email address.
Please type your full name.

Mi az az OKJ-s képzés?

Az Országos Képzési Jegyzék (OKJ) a magyar állam által elismert szakképesítések listája.

Mi az a szakmacsoport?

Az OKJ-s szakképesítéseket 22 szakmacsoportba sorolták (pl. informatika, közgazdaság, kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, oktatás, szociáli szolgáltatások, ügyvitel, vendéglátás-turisztika..)

Mi az a részszakképesítés?

Olyan rövid időtartamú képzés, amely egy szakképesítés egyes moduljait tartalmazza, és legalább egy foglalkozás egy munkakörének betöltésére képesít. Például a (teljes) pénzügyi-számviteli ügyintézői szakképesítés három részszakképesítésből áll.

Mi az a szakképesítés ráépülés?

Egy teljes szakképesítés megszerzése után elvégezhető további modul vagy modulok, amely(ek) további munkakörök betöltésére képesít(enek). Például pénzügyi-számviteli ügyintézői (teljes) szakképesítés megszerzése után elvégezhető a vállalkozási mérlegképes könyvelői munkakör betöltéséhez szükséges azonos nevű ráépülés