"ATALANTA - AHOL A MINŐSÉG SZÁMÍT"

Az Atalanta Oktatási Központ lakossági tanfolyamokkal lépett a piacra 1989-ben és működésének kezdete óta nagy hangsúlyt helyez az oktatás minőségére, a képzések minőségének folyamatos ellenőrzésére és fejlesztésére. Munkájában a szakmai szervezetek felügyelete is komoly szerepet kap. Az Atalanta Oktatási Központ alapítása óta érdekelt a céges nyelvoktatás piacán, és több mint 25 éves működése alatt partnereink legnagyobb megelégedése mellett végzi munkáját.

 Küldetésünk, hogy magas színvonalú szolgáltatásainkkal diákjaink számára lehetővé tegyük az élethosszig tartó tanulásban való részvételt. Olyan tudást biztosítunk számukra, mely elősegíti munkaerő-piaci helyzetük és életminőségük javítását, valamint szervezetük versenyképességének erősítését.

Munkánk során a kiválóságra való következetes törekvés, a diákközpontúság és a gyakorlatban hasznosítható ismeretek, készségek elsajátíttatása iránti igény vezérel bennünket. Korszerű, változatos és eredményes oktatási formákkal, illetve módszerekkel alkalmazkodunk diákjaink sajátos élethelyzeteihez, sokszínű igényeihez.

Küldetésünk megvalósításában jelentős szerepet játszik munkatársaink kreativitása és a folyamatos szakmai fejlődés iránti elkötelezettsége.

Iskolánk az elsők között kapta meg 1993-ban a Nyelviskolák Szakmai Egyesületétől (NYESZE) a „Minősített és Ajánlott Nyelviskola” címet, amelyet hat egymást követő akkreditáció során sikeresen védett meg, és így 1993 óta folyamatosan viselhet.

 Miért válassza az Atalantát?

  • A szervezés nálunk gördülékeny és rugalmas.
  • A minőségi oktatást stabil tanári gárdánkkal garantáljuk.
  • Tanáraink naprakész szakmai ismereteit belső módszertani továbbképzések szervezésével, illetve külső konferenciákon való részvétel támogatásával segítjük.
  • Egyedülálló szolgáltatásként konzultációs órákat tartunk, melyeken képzettjeink számára órapótlási, illetve a tudás elmélyítését segítő gyakorlási lehetőséget biztosítunk.
  • Több mint 10.000 kötetes színvonalas könyvtárunk minden vizsgára teljeskörű felkészülési lehetőséget nyújt.
  • A vizsgákra való felkészüléshez szükséges tananyagok honlapunkon is elérhetőek.
  • Tanfolyamainkat a célorientált oktatás, a tanulóközpontúság, és a kommunikatív módszerek alkalmazása jellemzi.
  • A legkorszerűbb módszerekkel és tananyagokkal dolgozunk.

Kapcsolat

Cím: 1083 Budapest, Jázmin u. 10.
Tel.: +3613232400 *410-es mellék
E-mail: nyelvoktatas@atalanta.hu
E-mail: felnottkepzes@atalanta.hu

Érdeklődöm

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Egyebek

© 2020 Atalanta Oktatási Kft.
Felnőttképzési engedélyszám: E-000548/2014