Az ATALANTA OKJ-s felnőttképzései gyakorlatorientált képzések,
amelyek elvégzése után sok esetben további tanulási lehetőségek nyílnak meg.
Bizonyos feltételek teljesülése esetén vizsgagaranciát nyújtunk!
Képzéseink minőségét folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük.
allamhaztartasi-merlegkepes-konyvelo.jpg

ÁLLAMHÁZTARTÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik államháztartási szerveknél dolgoznak megfelelő végzettség nélkül, vagy e szakmában szeretnének elhelyezkedni, költségvetési szervek, intézmények könyvelését szeretnék végezni. A szakképesítés-ráépülés a heti intenzitástól függően akár 6 hónap alatt megszerezhető.

BÉRÜGYINTÉZŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik szívesen dolgoznának e szakmában, vagy maguk, vállalkozásuk érdekében szeretnék megismerni a bérügyintézésre vonatkozó jogszabályokat. A rész-szakképesítés mindössze két és fél hónap alatt megszerezhető.

berugyintezo.jpg
berugyintezo-es-tarsadalombiztositasi-ugyintezo.jpg

BÉRÜGYINTÉZŐ ÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ

Mindazoknak, akik szívesen dolgoznának e szakmában, vagy maguk, vállalkozásuk érdekében szeretnék megismerni a bérügyintézésre vonatkozó jogszabályokat, illetve szeretnének az egészségbiztosítási, a nyugdíjellátási és a családtámogatási területen naprakész ismeretekkel rendelkezni. A két részszakképesítés öt hónap alatt megszerezhető. 

EGYÉB SZERVEZETI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik pénzügyi, számviteli területen dolgozó szakemberek és fejleszteni szeretnék tudásukat, vagy e szakmában „egyéb szervezet” alkalmazottjaként szeretnének elhelyezkedni. A szakképesítés-ráépülés a heti intenzitástól függően akár 6 hónap alatt megszerezhető.

egyeb-szervezeti-konyvelo.jpg
penzugyi-szamviteli-ugyintezo-tavoktatas.jpg

PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ - TÁVOKTATÁS

A Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés mindenki számára hasznos lehet, ugyanis a pénzügyekben való jártasság a későbbi életben nagy segítség, akár befektetésről, akár hitelügyintézésről legyen szó.

SZOCIÁLIS GONDOZÓ ÉS ÁPOLÓ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik az idősekkel, a betegekkel és fogyatékkal élő emberekkel végzett munkájukat empátiával és szeretettel képesek ellátni. A szakképesített szociális gondozó és ápoló munkáját egészségügyi központokban, fogyatékkal élők, pszichiátriai betegek intézményében, idősek otthonában végzi.

szocialis-gondozo-es-apolo.jpg
tarsadalombiztositasi-ugyintezo.jpg

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak,akik szívesen dolgoznának e szakmában, vagy maguk, vállalkozásuk érdekében szeretnének az egészségbiztosítási, a nyugdíjellátási és a családtámogatási területen naprakész ismeretekkel rendelkezni. A rész-szakképesítés mindössze két és fél hónap alatt megszerezhető.

VÁLLALKOZÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik pénzügyi, számviteli területen dolgozó szakemberek és fejleszteni szeretnék tudásukat, vagy e szakmában szeretnének elhelyezkedni, profitorientált vállalkozások könyvelésével, részükre adótanácsadással szeretnének foglalkozni. A szakképesítés-ráépülés a heti intenzitástól függően akár 6 hónap alatt megszerezhető.

vallalkozasi-merlegkepes-konyvelo.jpg

OKJ KÉPZÉSEINK - JELENTKEZÉSI LAP

Kérjük, megfelelő körültekintéssel töltse ki a jelentkezési lapot! Adatait az intézmény kizárólag belső célra használja fel, azok harmadik félnek nem kerülnek kiadásra.

Please tell us how big is your company.
Please type your full name.
Invalid email address.
Please type your full name.