Vállalati nyelvoktatás

Cégünk 1992 óta, tehát több mint húsz éve foglalkozik kihelyezett vállalati nyelvoktatással. Megrendelőink nagyrészt vegyes tulajdonú vállalatok, amelyeknél a sikeres munkavégzéshez és karrierépítéshez elengedhetetlen a hatékony idegen nyelvi kommunikáció.

Lakossági nyelvoktatás

Az ATALANTA lakossági tanfolyamokkal lépett a piacra 1989-ben és működésének kezdete óta nagy hangsúlyt helyez az oktatás minőségére, a képzések minőségének folyamatos ellenőrzésére és fejlesztésére. Munkájában a szakmai szervezetek felügyelete is komoly szerepet kap.

Nyelvvizsga

Miért érdemes az Atalantában nyelvvizsgázni?
A vizsgák családias, barátságos környezetben zajlanak. A szervezés nálunk gördülékeny és rugalmas. A vizsgákra megjelent legfrissebb felkészítő anyagok és minta feladatsorok megtekinthetők a Könyvtárban.

VÁLLALATI NYELVOKTATÁS

apple-256261_640.jpg

Általános nyelvi tanfolyamok - Generally speaking

Ezeket a tanfolyamainkat azok számára ajánljuk, akik általános idegen nyelvtudásukat szeretnék megalapozni, illetve fejleszteni. Tanfolyamainkon a fő hangsúlyt a nyelvi kommunikációs készségek kialakítására és fejlesztésére fordítjuk, mindenkor figyelembe véve a résztvevők igényeit. Kizárólag a legmodernebb, komplex, DVD-anyagokkal is kiegészített tananyagokat használjuk.
talking_shop.jpg

Munkahelyi angol nyelvi tanfolyamok - Talking shop

Ezeket a tanfolyamokat azoknak ajánljuk, akik a munkahelyen szükséges szókincset akarják megtanulni, és a munkahelyi feladataik ellátásához szükséges nyelvi készségeiket akarják fejleszteni, de nincsenek speciális szaknyelvi igényeik. Ezeken a tanfolyamokon is a nyelvi készségek fejlesztésén van a fő hangsúly, a tanított szókincs és a gyakorolt beszédhelyzetek egyaránt az üzleti életben előforduló szituációkra készítik fel a képzetteket.
books-552607_640.jpg

Teljeskörű szolgáltatás - Full service

Bízza ránk cégének nyelvoktatását a teljes körű nyelvi audittól a vizsgáztatásig! Minden gondot leveszünk a válláról és még pénzt is tud spórolni. Hogyan?
glasses-272399_640.jpg

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok - For testing purposes

Az iskolánkban rendelkezésünkre álló nyomtatott vizsgaismertetők és mintaanyagok, valamint a felhalmozott vizsgabankos feladatok segítségével vállaljuk résztvevőink bármely akkreditált nyelvvizsgára való felkészítését. A tanfolyam magában foglalja a szintfelmérést, segítséget a legmegfelelőbb vizsga kiválasztásában, tanulási tanácsadást, a kiválasztott vizsgával való részletes megismerkedést, próbavizsga-feladatsorok megoldását, vizsgázói rutin kialakítását, vizsgatechnikák tanítását.

LAKOSSÁGI NYELVOKTATÁS

540_rs_nyeltanfolyamhoz_fot.jpg

Intenzív 480 órás általános nyelvi angol nyelvtanfolyam

60_rs_nyelvtanfolyamhoz_fot.jpeg

ANGOL általános és üzleti nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok

magyar_mint_idegen_nyelv.jpg

MAGYAR MINT IDEGEN NYELV KÉPZÉS

A képzés célcsoportja a  nem magyar anyanyelvű felnőtt hallgatók,  akik fejleszteni szeretnék magyar nyelvű tudásukat.

Kontaktórás, általános nyelvi képzés KER A1 – C2 szintig.

45ora.jpg

Középfokú nyelvvizsga utáni szintemelő tanfolyam

Ezt a tanfolyamot azok számára ajánljuk, akik mostanában szereztek B2 szintű komplex nyelvvizsga-bizonyítványt, de nem szeretnék elfelejteni a megszerzett tudásukat. A képzésen kommunikáció-központú oktatás zajlik, tehát nem nyelvvizsga-felkészítés a cél, hanem a vidám hangulat, a jó társaság, a lelkes tanárok és a tanulóbarát tanfolyamszervezői gárdánk által biztosított támogató légkör teszik élvezetessé a nyelvtanulást.
60oras.jpg

60 ÓRÁS ANGOL ÁLTALÁNOS NYELVI TANFOLYAM

Ezt a tanfolyamot azok számára ajánljuk, akik B2 szintű angol nyelvtudással rendelkeznek és középfokú komplex nyelvvizsgát szeretnének tenni. Az érdeklődőkkel minden esetben szintfelmérő időpontot egyeztetünk, majd a szintfelmérés után megfelelő nyelvi szint esetén, sor kerül a szerződéskötésre.
europro_angol.jpg

GAZDÁLKODÓ ANGOL ÜZLETI NYELVI NYELVVIZSGA-FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

Ezt a tanfolyamot különösen azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akiknek diplomájukhoz, vagy munkájukhoz szükségük van szaknyelvi B2 (középfokú) komplex nyelvvizsgára. A tanfolyamon a gazdálKODÓ üzleti nyelvvizsgára készítjük fel jelentkezőinket.
itk_iras.jpg

ELTE ORIGÓ Nyelvi Centrum angol írásbeli nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam

Ezt a tanfolyamot különösen azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik B2 szintű általános nyelvi ismeretekkel rendelkeznek, és a diplomájuk megszerzéséhez, vagy felsőoktatási jelentkezéshez többletpontszám-beszámításhoz B2 (középfokú) vizsgára van szükségük. A tanfolyamon az ELTE ORIGÓ Nyelvi Centrum írásbeli nyelvvizsgára készítjük fel a jelentkezőinket.
elte_itk_origo_angol.jpg

ELTE Origó Nyelvi Centrum angol szóbeli nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam

Ezt a tanfolyamot különösen azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik rendelkeznek B2 szintű általános nyelvi ismeretekkel, és a diplomájuk megszerzéséhez, vagy felsőoktatási jelentkezéshez többletpontszám-beszámításhoz B2 (középfokú) vizsgára van szükségük. A tanfolyamon az ELTE Origó Nyelvi Centrum szóbeli nyelvvizsgára készítjük fel a jelentkezőinket.


NYELVVIZSGA

vallalati.jpg

A TOEIC nemzetközileg elismert, honosítható, a munkahelyen szükséges gyakorlati nyelvtudást mérő vizsga.

A cég hazánkban legismertebb terméke a TOEFL vizsga, amely az USA-ban továbbtanulni szándékozók nyelvi szintjét méri. Az ETS-t 1947-ben alapították. A cég az egész világon piacvezető az angol nyelvvizsgáztatásban, az USA-ban pedig a nyelvi és szaktárgyi vizsgáztatásban és vizsgafejlesztésben is.
origo_new.jpg

ELTE ORIGÓ Nyelvi Centrum államilag elismert, általános nyelvvizsga

Az ATALANTA 2002 szeptemberétől az ELTE Origó Nyelvi Centrum vizsgahelyeként működik. ELTE Origó Nyelvi Centrum államilag elismert nyelvvizsgákat B1 (alapfok), B2 (középfok) és C1(felsőfok) szinten angol nyelven szervezzük.

Kapcsolat

Cím: 1083 Budapest, Jázmin u. 10.
Tel.: +3613232400 *410-es mellék
E-mail: nyelvoktatas@atalanta.hu
E-mail: felnottkepzes@atalanta.hu

Érdeklődöm

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Egyebek

© 2020 Atalanta Oktatási Kft.
Felnőttképzési engedélyszám: E-000548/2014