Az ATALANTA OKJ-s felnőttképzései gyakorlatorientált képzések,
amelyek elvégzése után sok esetben további tanulási lehetőségek nyílnak meg.
Bizonyos feltételek teljesülése esetén vizsgagaranciát nyújtunk!
Képzéseink minőségét folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük.

Adótanácsadó képzés

ADÓTANÁCSADÓ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik pénzügyi, könyvelési, gazdasági ismereteiket szeretnék bővíteni, az európai és magyar jogszabályok és adórendszerek szabályainak ismerete birtokában e szakmában szeretnének elhelyezkedni, profitorientált vállalkozások részére adótanácsadással szeretnének foglalkozni.
Bővebben..
Államháztartási mérlegképes könyvelő képzés

ÁLLAMHÁZTARTÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik államháztartási szerveknél dolgoznak megfelelő végzettség nélkül, vagy e szakmában szeretnének elhelyezkedni, költségvetési szervek, intézmények könyvelését szeretnék végezni. A szakképesítés-ráépülés a heti intenzitástól függően akár 6 hónap alatt megszerezhető.
Bővebben..
Bérügyintéző képzés

BÉRÜGYINTÉZŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik szívesen dolgoznának e szakmában, vagy maguk, vállalkozásuk érdekében szeretnék megismerni a bérügyintézésre vonatkozó jogszabályokat. A rész-szakképesítés mindössze két és fél hónap alatt megszerezhető.
Bővebben..Tananyagok..
Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés

BÉRÜGYINTÉZŐ ÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ

Mindazoknak, akik szívesen dolgoznának e szakmában, vagy maguk, vállalkozásuk érdekében szeretnék megismerni a bérügyintézésre vonatkozó jogszabályokat, illetve szeretnének az egészségbiztosítási, a nyugdíjellátási és a családtámogatási területen naprakész ismeretekkel rendelkezni. A két részszakképesítés öt hónap alatt megszerezhető.
Bővebben..
Egyéb szervezeti mérlegképes könyvelő képzés

EGYÉB SZERVEZETI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik pénzügyi, számviteli területen dolgozó szakemberek és fejleszteni szeretnék tudásukat, vagy e szakmában „egyéb szervezet” alkalmazottjaként szeretnének elhelyezkedni. A szakképesítés-ráépülés a heti intenzitástól függően akár 6 hónap alatt megszerezhető.
Bővebben..
Informatikai rendszergazda képzés

INFORMATIKAI RENDSZERÜZEMELTETŐ

Ajánljuk ezt a képzést azoknak, akik nyitottak egy vállalat számítógépes rendszerének üzemeltetésén túl a legújabb hálózati technológiák megismerésére és alkalmazására.
Részletek hamarosan..
Irodai asszisztens képzés

IRODAI TITKÁR

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik szívesen segítik a háttérből a menedzsment napi munkáját, ezzel is hozzájárulva a vállalkozás sikeréhez. A jó szervezési, kommunikációs és adminisztrációs készségek előnyt jelentenek. A munkakör ellátásához precizitás, rugalmasság és kitűnő felhasználói szintű számítógépes ismeretek szükségesek.
Részletek hamarosan..
Logisztikai ügyintéző képzés

LOGISZTIKAI ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik kereskedelmi, vagy szállítmányozással foglalkozó vállalkozásokban dolgoznak vagy szeretnének elhelyezkedni, a beszerzés, készletgazdálkodás, nemzetközi szállítmányozás területén szeretnék tudásukat bővíteni.
Részletek hamarosan..
Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés

PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ - TÁVOKTATÁS

A Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés mindenki számára hasznos lehet, ugyanis a pénzügyekben való jártasság a későbbi életben nagy segítség, akár befektetésről, akár hitelügyintézésről legyen szó.
Bővebben..
Szociális gondozó és ápoló képzés

SZOCIÁLIS GONDOZÓ ÉS ÁPOLÓ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik az idősekkel, a betegekkel és fogyatékkal élő emberekkel végzett munkájukat empátiával és szeretettel képesek ellátni. A szakképesített szociális gondozó és ápoló munkáját egészségügyi központokban, fogyatékkal élők, pszichiátriai betegek intézményében, idősek otthonában végzi.
Bővebben..Tananyagok..
Társadalombiztosítási ügyintéző képzés

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak,akik szívesen dolgoznának e szakmában, vagy maguk, vállalkozásuk érdekében szeretnének az egészségbiztosítási, a nyugdíjellátási és a családtámogatási területen naprakész ismeretekkel rendelkezni. A rész-szakképesítés mindössze két és fél hónap alatt megszerezhető.
Bővebben..
Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés

VÁLLALKOZÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik pénzügyi, számviteli területen dolgozó szakemberek és fejleszteni szeretnék tudásukat, vagy e szakmában szeretnének elhelyezkedni, profitorientált vállalkozások könyvelésével, részükre adótanácsadással szeretnének foglalkozni. A szakképesítés-ráépülés a heti intenzitástól függően akár 6 hónap alatt megszerezhető.
Bővebben..
Vendéglátásszervező, vendéglős képzés

VENDÉGLÁTÁSSZERVEZŐ

A Vendéglátásszervező-vendéglős képzésünket azoknak ajánljuk, akik a vendéglátás területén szeretnének elhelyezkedni, vagy ezen a területen önállóan saját vendéglátó, rendezvényszervező vállalkozást szeretnének indítani. A munka komplex, sokirányú felkészültséget, kiváló szervező-és kommunikációs, interperszonális készségeket igényel.
Részletek hamarosan..

Hírlevél

Jelentkezzen hírlevelünkre, és rengeteg hasznos információval fogjuk Önt időről időre ellátni.

Kapcsolat

Cím: 1083 Budapest Jázmin u. 10.
Tel.: +3613232400 *410-es mellék
E-mail: nyelvoktatas@atalanta.hu
E-mail: felnottkepzes@atalanta.hu

Érdeklődöm

  1. Teljes név
    Invalid Input
  2. E-mail cím
    Invalid Input
  3. Érdeklődöm
    Invalid Input

Egyebek